Massage Hilversum

Massage Hilversum

Massage Hilversum bied verschillen massages aan. Deze massages brengen jou weer helemaal tot rust.

Mark Haagen brengt een oase van rust met zich mee, zachte handen die duidelijk aanwezig zijn, voor zowel een zachte als stevige massage.

Mark Haagen geeft shiatsu massage, intuitieve ontspanningsmassage en traditionele Lomi Lomi massage.

Ervaar hoeveel meer een massage kan zijn.

Massage Hilversum Nederland Mark Haagen

Lomi Lomi Massage Hilversum

Is een Hawaiiaanse manier van masseren.
Doordat de traditionele Hawaiiaanse massage verschillende kenmerken heeft en door verschillende families is ontwikkeld, wordt de naam van de grondlegger er uit respect aan gekoppeld.

Stijl

Mark Haagen geeft de lomi lomi massage van Kahu Abraham Kawaii stijl, of te wel “Temple Style Lomi Lomi”
Hij masseert zowel mannen als vrouwen en kinderen*.

In de lomi lomi wordt het lichaam gemasseerd met de onderarmen en de handen, in lange, vloeiende bewegingen.

De stromende kwaliteit van water komt in deze massage sterk naar voren. Er wordt door de lomi lomi masseur rond de tafel bewogen met de basisstap uit de Hula dans en de Flying Dance-meditatie ( Ka’aleleau).

Bewegingen van de Temple Style Lomi Lomi Massage zien er uit als dansbewegingen en als bewegingen uit oosterse vechtkunsten.

Waarbij de unieke combinatie van aandachtige aanraking, Flow, pule (soort gebed), intentie en zachte en diepe bewegingen in combinatie met de adem, zorgt voor een diepe ontspanning.

massage hilversum
massage hilversum

Shiatsu Therapie/massage Hilversum

Shiatsu is een eeuwenoude Japanse behandelmethode. Letterlijk vertaald betekent het: “Druk met de vingers”. Shiatsu is een vorm van manuele therapie die nauw verwant is aan acupunctuur. Beide gaan uit van de bij de mens aanwezige levensenergie (“Qi”), en van het zelfherstellend vermogen van het menselijk organisme.

Bij shiatsu worden dezelfde punten op het lichaam behandeld als bij acupunctuur, maar daarnaast ook de meridianen die deze punten met elkaar verbinden.

Met Shiatsu Therapie/massage Hilversum, zorg je ervoor dat het lichaam weer herkent hoe het zich echt kan ontspannen. Als gevolg hiervan verbetert de werking van de lichaamsfuncties (denk bijvoorbeeld aan de hormoonhuishouding of het zenuwstelsel), en krijgt het lichaam zijn natuurlijke weerstand, veerkracht en herstellingsvermogen terug. Hierdoor heeft shiatsu ook een sterk preventieve werking.

Ontspanningsmassage.

Een heerlijke ontspanningsmassage met warme olie en de mooiste muziek en pure ontspanning. Bij de ontspanningsmassage ondersteun ik de cliënten bij het wegnemen van spanningen en optimalisatie van de bloedsomloop. Hierdoor verlaten afvalstoffen op een natuurlijke manier het lichaam.

Een goede massage is een weldaad voor lichaam en geest.

​Gun jezelf “Me Time” een moment van ontspanning en diepe rust. Kom heerlijk ontspannen van fijne intuitive massage met warme olie.

Ontspannings massage Hilversum Mark Haagen

Mark Haagen

Jacob Catsstraat 21A
Hilversum, Noord Holland 1215EW
Nederland
Telefoon: 0610050828
E-mail: info@markhaagen.nl
URL: https://markhaagen.nl/
Prijsindicatie: $$
Maandag8:00 - 18:00
Dinsdag8:00 - 18:00
WoensdagGesloten
Donderdag8:00 - 18:00
Vrijdag8:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Massage Praktijk Hilversum

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een behandeling in Hilversum.

12 + 3 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.