Body Back Methode

Mark Haagen

Lees hier waarom steeds meer cliënten kiezen voor de Body Back Methode (BBM):

=

Je bereikt op korte termijn al resultaten, maar je hebt tevens op lange termijn tools die je pijnvrij en onafhankelijk kunnen houden.

=

De focus ligt op het oplossen van langdurige pijnklachten/ blessures door de diepliggende oorzaken aan te pakken.

=

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om spierknopen te deactiveren en gewrichten soepel te laten bewegen.

=

Geen naalden, pijnstillers of on eindigende oefeningen.

=

Een exclusief alles-in-één traject waarbij je voldoende tijd en persoonlijke aandacht krijgt.

=

De Body Back Methode is volledig ingespeeld op positief ingestelde mensen die ook geloven dan er meer mogelijk is dan puur alleen wat de dokter zegt.

“Body Back Methode geeft je je leven weer terug”

Wat is de Body Back Methode (BBM)?

Het is een ontwikkelde methode, ontwikkeld door mij (Mark Haagen), waarbij het blijvend weghalen van spierkonopen bij chronische pijn op nummer 1 staat, maar wat nog belangrijker is, de onderliggende oorzaken worden aangepakt. Je krijgt namelijk niet zomaar pijn en niet zonder reden. Daarom is het behandelen van puur de spieren zelden de totaal oplossing!

De Body Back Methode (BBM) staat voor een totaalaanpak: naast dat we de spierknopen (triggerpoints) aanpakken, ontvang je in het het voortraject voorbereidende opdrachten en coaching, hierdoor krijg je vele tools voor bij jou thuis om pijnvrij te blijven na het afronden van jou traject.

Hiermee kan jij een pijnvrij leven leven, is dit niet wat jij precies zoekt?

Wat zijn spierknopen/triggerpoints?

Spierknopen zijn verkrampingen in een spier die hard en pijnlijk aanvoelen als een knoopje of bultje. Deze knoop zorgt ervoor dat een spier niet meer soepel en volledig vrij kan bewegen waardoor hij allerlei spanningsklachten kan veroorzaken. Als deze niet juist behandeld worden kunnen ze meer spierknopen veroorzaken en op langer termijn zelfs chronische pijnklachten. Bij ruim de meeste soorten pijnklachten, zoals rugpijn, schouderklachten en hoofdpijn, spelen ze een belangrijke rol.

Maar die spierknopen ontstaan niet voor niks. Hier is vaak een oorzaak aan, weet je de oorzaak, dan kan je er blijvend wat aan doen! Deze nieuwe en meest complete methode is de manier om de oorzaak en het gevolg definitief aan te pakken. Body Back Methode

Helpt de Body Back Methode (BBM) ook voor mijn klachten?

De Body Back Methode (BBM) helpt bij vele klachten maar is niet geschikt voor iedereen. Heb je last van een of meerdere van de onderstaande klachten? Langdurig of steeds terugkerend?

→ Pijn in de nek
→ Rugklachten 
→ Problemen in de heupen of bekken.
→ Een pijnlijk en stijf lichaam
→ Uitstralingspijn naar de benen

Staat jou klacht er niet bij neem dan contact met me op om dit samen te overleggen

Heb jij last van één of meerder van deze klachten dan zijn ze verholpen met de Body Back Methode (BBM)

“De Body back Methode geeft je de regie weer terug over jou leven”

Wat is de oorzaak van spierknopen?

Spierknopen kunnen bijvoorbeeld ontstaan door het overbelasten van spieren. Ook leefstijl of omgevingsfactoren, zoals een ongezond voedingspatroon of slechte leefomgeving spelen een belangrijke rol. Normaal gesprokenn moet je lijf dat met rust weer op kunnen lossen. Allen wanneer het zenuwstelsel overactief of verstoord is, dan kan dat ervoor zorgen dat de klachten chronisch worden. Daarbij kunnen de spierknopen op hun beurt ook weer het zenuwstelsel actief of verstoord houden.

Of je het wil geloven of niet maar de meeste oorzaken die het zenuwstelsel verstoren zijn (onbewuste) onderdrukte emoties. De grootste boosdoeners zijn met name emoties zoals woede, boosheid, angst en verdriet. Je lijf is zo gemaakt dat het in staat om pijn als ‘afleidingsstrategie’ te gebruiken, om deze emoties niet te hoeven voelen.

Een spierknoop zou je kunnen zien als een soort afleidings manouvre. Spierknopen zal je ongetwijfeld hebben maar het liefst wil je er dus zo min mogelijk van! Het beste is om alle oorzaken aan te pakken in plaats van alleen maar de spierknopen weg te masseren.

Ben jij geschikt voor de BBM?

Wil jij in de hangmat liggen terwijl ik jouw problemen oplos? Dan ben jij niet aan het juiste adres voor deze methode. Kies dan voor andere behandelingen. Je zal open moeten staan en er klaar voor moeten zijn om aan jezelf te werken. Het is namelijk niet geschikt voor mensen die bang zijn voor verandering, kortzichtig zijn en afhankelijk willen zijn van zorg. De structurele verandering van je levensstijl is nodig om je leven te veranderen.

 

Een traject gaat je nu nog niet helpen als jij:

⊗ Te veel drinkt, rookt of medicijnen neemt.
⊗ De verantwoording over jou leven bij een ander legt in plaats van jezelf.
⊗ Jezelf en je gezondheid niet op nummer 1 kan zetten.
⊗ Bang bent een vergrootglas op jezelf te zetten.
⊗ Mind body onzin vind

Voor wie wel?

Je wilt je lijf weer terug en je leven weer terug. Jij wilt de touwtjes weer in handen hebben en de regie over jouw pijn hebben. Je wilt niet langer afhankelijk zijn en weer de controle hebben over jouw lichaam. Jij wilt in jezelf investeren en leren hoe je jouw klachten kan oplossen. Je staat er open voor om alle mogelijkheden te ontdekken en te ervaren. Bij het idee alleen al krijg je energie en kan je niet wachten om aan de slag te gaan.

Herken jij jezelf in het volgende?

♥ Positief
♥ Oplossingsgericht
♥ Leergierig
♥ Nieuwsgierig
♥ Ambitieus en ondernemend
♥ Hard voor jezelf en niet voor anderen
♥ Open minded
♥ Perfectionist
♥ Zorgzaam

Kies jij "jezelf" of "pijn" op nummer?

Welke keus maak jij? Laat het me weten.

Hoe nu verder?

Nu heb jij de hele pagina doorgelezen en je herkent jezelf hierin, je bent niewsgierig en wilt weten wat ik voor jou kan betekenen.

Jij gaat voor:

♥ Minder (pijn)klachten?
♥ Een methode die blijvend je klachten oplost?
♥ Begeleiding die eerlijk, liefdevol, streng en behulpzaam is.
♥ Alles om je lijf en leven weer terug te krijgen.
♥ Een totaal aanpak

Je krijgt in de BBM geen

⊗ Naalden, pijnstillers en oneindigende oefeningen.
⊗ Korte behandel afspraken

⊗  Pijn verlichting voor korte duur

Kan je nu niet wachten om te beginnen?

Wil je nu alle informatie en wil je weten of dit ook voor jou gaat werken?

 

Klik hieronder om het intake formulier aan te vragen. Het is helemaal gratis en het gesprek duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

Mark Haagen

Klaar voor jou "life changing" programma?

Laten we samen gaan kijken hoe ik jou daarbij kan helpen.